© Powered by SiteSpirit

 
logo.png

Activiteiten

In het Kinderrechtenhuis worden verschillende activiteiten georganiseerd. Activiteiten zijn altijd gerelateerd aan het thema kinderrechten of hebben kinderen of jongeren als centraal aandachtspunt. Ook kunnen kinderen en jongeren zelf activiteiten organiseren.

De activiteiten die in het Kinderrechtenhuis plaatsvinden zijn zeer divers: van een kleine vergadering over een e-learning module over kinderrechten tot een politiek debat met Tweede Kamerleden en van een tribunaal waarin jongeren pleiten voor kinderrechten tot een conferentie over gehandicapte jongeren en ontwikkelingssamenwerking. 


Faciliteiten

IMG_5664.jpg

Het is mogelijk om in het Kinderrechtenhuis een zaal te huren. Er zijn verschillende zalen met diverse capaciteiten.

Nico van Oudenhoven Zaal: maximum capaciteit 130 personen
Blauwe Vogelzaal: maximum capaciteit 80 personen
Tuinzaal: maximum capaciteit 30 personen

In de twee grote zalen zijn faciliteiten voor professionele geluidsversterking, een podium en  licht. Ook in de andere zalen is geluidsversterking mogelijk. Ook zijn een beamer en een scherm te huur. In het restaurant is het mogelijk om voor of na een bijeenkomst een hapje en een (alcoholvrij) drankje te nuttigen. Ook kunnen lunches of warme maaltijden op verzoek geregeld worden.


Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met de facility manager van Utopa-Weeshuis. De contactgegevens zijn: stichting@utopa-weeshuis.nl of 071-5132546.


Vestigingsmogelijkheden

Voor verdere inlichtingen over vestigingsmogelijkheden:
Bel of mail mevrouw Jacqueline Verstappen
 van Stichting Utopa op nummer 071 516 48 48 of 06 144 87 020
 of per mail j.verstappen@utopa.nl.